Verslag van de 2023 Appelflappentocht

Wat een fantastische dag was het op de 2023 editie van de Appelflappentocht! Het was opnieuw een waar wielerfeest voor de recreatieve MTB-liefhebber. Als Snelle Wiel zijn we er trots op dat we een evenement hebben kunnen organiseren dat geschikt is voor iedereen, en dat is precies waar de kracht van dit evenement ligt.


De weersvoorspellingen waren dit jaar niet bijzonder gunstig en in de week voorafgaand aan het evenement viel er een stevige regenbui. Desondanks was de route, afgezien van een paar flinke plassen, goed te berijden. Zoals altijd geldt: de thuisblijvers hebben ongelijk. Degenen die de uitdaging zijn aangegaan, werden beloond met een onvergetelijke dag op de mountainbike.


Na afloop van de tocht zette de gezelligheid zich voort op het terras van het wielerterrein. Hier kon je, na het verorberen van de welverdiende appelflap, genieten van een verfrissende cola, een (speciaal) biertje of een smakelijke burger. Zoals gebruikelijk werd het voor sommigen zo gezellig dat ze bijna letterlijk van het terrein moesten worden geveegd. Dit is de sfeer die we koesteren en waarderen bij Snelle Wiel, waar vriendschappen worden gesmeed en herinneringen worden gemaakt.


Dit evenement kon niet plaatsvinden zonder de inzet van onze meer dan 100 vrijwilligers. We willen hen van harte bedanken voor hun toewijding en inspanningen om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.


Ben je na de Appelflappentocht geïnteresseerd in de sportieve of recreatieve mogelijkheden bij Snelle Wiel? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier op de website. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te verwelkomen in onze fietsgemeenschap.


Wat rest zijn foto’s en herinneringen aan dit prachtige evenement. Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen aan de Appelflappentocht van 2023 en deze dag tot een groot succes heeft gemaakt. We kijken uit naar de volgende editie!