Update Corona

UPDATE MAATREGELEN CORONAVIRUS:
– Algemene Ledenvergadering
– Clubactiviteiten

Het is jullie beslist niet ontgaan dat we in Nederland en in ons mooie Brabant in het bijzonder inmiddels ook de gevolgen van het COVID-19 virus, beter bekend als het coronavirus, duidelijk beginnen te merken.

In dat kader heeft het bestuur van Snelle Wiel – Bestronics besloten om de instructies van het RIVM en het advies van onze overkoepelende organisaties op te volgen wat op korte termijn leidt tot onderstaande acties

1. Het verplaatsen van de Algemene Ledenvergadering
2. Stoppen van alle activiteiten onder de vlag van Snelle Wiel – Bestronics in ieder geval tot en met 31 maart 2020
Toelichting punt 1: Het verplaatsen van de Algemene Ledenvergadering.

Deze zou gehouden worden op maandag 23 maart a.s. in Feesttempel Ambiani maar wordt om de hierboven vermelde reden verzet naar een nader te bepalen datum. De definitieve datum en uitnodiging volgen z.s.m.

Toelichting punt 2: Stoppen van alle activiteiten onder de vlag van Snelle Wiel – Bestronics.
Vanuit de Nederlandse regering en het RIVM is er een verbod gekomen op alle evenementen met meer dan 100 mensen. Naast dit verbod adviseert NOC*NSF de Nederlandse sport om alle sportevenementen waaronder competitie-, oefen-, en trainingswedstrijden af te gelasten. De KNWU volgt dit advies. Voor de Nederlandse wielersport houdt dit in dat alle wedstrijden, competities en andere wieleractiviteiten zijn afgelast. Deze maatregel geldt tot en met 31 maart 2020. Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. De KNWU volgt hierin de overheid en roept ook op om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten af te gelasten.
Het bestuur van Snelle Wiel – Bestronics heeft dus besloten om ook deze richtlijnen te volgen.

Concreet betekent dit dat onze mooie accommodatie “op slot” gaat en dat er ook geen weg, veld- en of MTB-trainingen onder de vlag en dus de verantwoordelijkheid worden gegeven door onze leden en trainers tot in ieder geval 31 maart a.s. tenzij de RIVM de bovengenoemde maatregelen niet meer noodzakelijk acht.

Wij zijn er ons als bestuur van bewust dat dit een uitzonderlijke situatie is waardoor er bijzondere maatregelen worden getroffen waarbij wij ons als Snelle Wiel – Bestronics aansluiten. We volgen de dagelijkse ontwikkelingen op de voet en mochten er nog vragen zijn schroom niet om telefonisch of via de mail contact op te met een van de onderstaande bestuursleden.

Hans, Jos, Regina en Wilfred.