Snelle Wiel – Bestronics weer gastheer voor allereerste ATB- cross

Snelle Wiel – Bestronics is op zondag 2 april 2023 wederom organisator van de openingswedstrijd van de populaire Belgisch – Nederlandse mountainbikewedstrijdserie ATB Cross.


Al jaren kan de wedstrijd in Hapert rekenen op een groot deelnemersaantal. Na de winterperiode staan de renners weer te trappelen om met elkaar de strijd aan te gaan. Het afwisselende en uitdagende parcours en de professionele uitstraling van de organisatie lokt altijd veel deelnemers naar Hapert.


De wedstrijd zal in zes verschillende niveau race klassen op en rond wielerparcours De Lemelvelden worden gehouden. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van het wielerparcours van Snelle Wiel – Bestronics en de bossen aan de overkant van het sportpark. Een combinatie van zeer technische passages en mooie singletracks in de bossen zorgt voor een uitdagend parcours.


Iedereen vanaf 16 jaar met een mountainbike en een helm, kan aan de ATB Cross wedstrijd serie deelnemen. Hier heb je een stuurbord voor nodig dat je voor elke wedstrijd kunt gebruiken. Naast de wedstrijd in Hapert kun je dit stuurbord dus ook gebruiken in Reusel, Hooge Mierde, Ravels, Dessel en in alle andere 20 startplaatsen. De volledige kalender is te vinden op www.atbcross.com. Het stuurbord kost eenmalig 15 euro is online hier aan te vragen. Er zijn 800 stuurbordjes beschikbaar en op = op.


Deelname aan de ATB cross in Hapert kost 10 euro. Dit bedrag kan op de dag zelf betaald worden bij de inschrijving op het parcours in Hapert.


Wil jij je meten met de beste MTB-ers uit de regio? Zorg dan dat je snel een stuurbordje aanvraagt en kom op zondag 2 april naar sportpark De Lemelvelden in Hapert voor de openingswedstrijd van
2023.