Ploegenpresentatie | Save the date | Vrijdag 18 maart 2022

Bioracer is druk aan het werk met de nieuwe kleding voor de komende 3 jaar. Naast onze hoofdsponsor Bestronics zullen ook de logo’s van Xooon, Bruns, B Engineering, De Tipmast, Hendrikx Deuren en Kozijnen, VDL, Jac Coolen en Gielen Drukkerij op onze kleding te zien zijn.

 

Uiteraard streven we ernaar om weer een ‘ouderwetse’ fysieke ploegenpresentatie te gaan organiseren. We hebben er goede hoop dat dit gaat lukken en hebben Den Tref al gereserveerd op vrijdagavond 18 maart. We hebben nog geen idee wat de Covid maatregelen op dat moment zijn dus de ploegenpresentatie gaat er iets anders uitzien dan we gewend zijn.

 

We weten ook nog niet of we misschien met een maximum aantal bezoekers te maken hebben. Daarom vragen we je om je op te geven als wilt komen. Dat kan door middel van een online formulier: https://forms.office.com/r/gMs1S6rA6c

 

Iedereen is welkom tijdens de ploegenpresentatie, dus ook als je geen lid bent van Snelle Wiel – Bestronics. Dus als je familie of vrienden mee wil nemen, geef die dan ook even op met bovenstaand formulier. Voor elke persoon die komt moet een formulier ingevuld worden.

 

Mochten er meer aanmeldingen zijn dan plekken in de zaal zullen we een selectie maken waarbij uiteraard de leden en sponsoren van de club zeker een plekje gaan geven.

 

Verzeker je van een plekje en geef je snel op! De details van de avond (o.a. tijden) delen we snel met jullie.