Ploegenpresentatie komt eraan (vrijdag 18 maart)

De wielersport heeft twee jaar op een laag pitje gestaan, maar Snelle Wiel – Bestronics is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Op vrijdagavond 18 maart zal de wielervereniging in Den Tref in Hapert haar nieuwe tenue voor de komende drie jaar presenteren.

 

Snelle Wiel – Bestronics bestaat dit jaar precies 75 jaar, een reden voor een speciale ploegenpresentatie. Aan de hand van alle wielershirts die Snelle Wiel – Bestronics in de afgelopen 75 jaar heeft gedragen zal het verhaal van de vereniging verteld worden. Van het allereerste wollen shirt tot en met het allernieuwste shirt waarin de renners de komende drie jaar zullen gaan rijden. Diverse leden uit de vereniging vertellen in de nostalgische shirts uit het verleden het huidige verhaal van Snelle Wiel – Bestronics.

 

Wil je aanwezig zijn bij de onthulling van het nieuwe wielertenue? Of benieuwd naar het verhaal van 75 jaar Snelle Wiel – Bestronics? De zaal gaat open om 19:00 uur (koffie staat klaar) en de ploegenpresentatie start om 19:30 uur. Het programma bestaat uit twee delen, namelijk een korte introductie van de sponsoren en een presentatie van al onze oude sirts in combinatie met interviews van een aantal leden. Het totale programma zal ongeveer 2 uur duren, daarna kan er uiteraard gezellig nog wat gedronken en nagepraat worden.

 

Ter info: De leden die een rol spelen in de presentatie van de oude en nieuwe shirts zijn op de hoogte. Van alle andere leden wordt niets anders verwacht dan lekker in de zaal zitten. Er zullen geen afdelingsfoto’s worden gemaakt. Dat zullen we later in het (voor)jaar gaan doen. 

 

We zorgen dat er 400 stoelen voor jullie klaarstaan en de maximum capaciteit van de zaal is 500 personen.

 

Bestronics is de naamgever van de club. Daarnaast hebben trouwe sponsoren als B.engineering, Tipmast, Bruns, Bioracer, Gielen Druk Print Media en Jack Coolen weer plekje gekregen op het nieuwe shirt. VDL, Xooon en Hendrikx Deuren & Kozijnen hebben voor het eerst een plekje op het opvallende shirt gevonden. Hendor Pompen zal de nieuwe helmen van ABUS sieren.

 

Boxtom, Vak garage P. van de Ven, Topshop, Heijberg Brandwering, Handelsbedrijf van Hoof en De Wert accountants & belastingadviseurs zullen met hun logo te zien zijn op het wagenpark, de jurywagen, casual kleding, tassen of bidons van de club.

 

Naast bovengenoemde sponsoren dragen nog eens 27 andere bedrijven Snelle Wiel – Bestronics een warm hart toe. Dankzij de gulle sponsoring van deze bedrijven kunnen renners van Snelle Wiel – Bestronics uitdagende programma’s rijden en proberen hun droom in vervulling te laten gaan. Met  de mtb-route Fractury Dak van Netersel en de wielerbaan op sportpark De Lemelvelden zijn er uitstekende faciliteiten voor renners waar regelmatig wedstrijden worden georganiseerd.

 

Wil jij het verhaal van Snelle Wiel – Bestronics horen? Kom dan op 18 maart naar Den Tref in Hapert voor de onthulling van het nieuwe shirt waar we de komende 3 jaar in gaan rijden.

 

Oh ja, ter ere van ons jubileum presenteren we niet één maar twee nieuwe shirts…. Benieuwd? Zorg dan dat je erbij bent!