Onze nieuwe voorzitter

Het bestuur, bestaande uit Hans Bogaars, Wilfred Klappe, Regina Cornelis en Jos Cornelis, heeft de afgelopen maanden versterking gekregen van Rob Kuijpers. Tijdens de algemene ledenvergadering had eigenlijk de officiële stemming moeten plaatsvinden maar die kon helaas niet doorgaan. Desondanks is Rob aan de slag gegaan in zijn functie. Maar wie is Rob eigenlijk? Hij stelt zich even voor:
Onze voorzitter
Toen ik gevraagd werd om een rol te vervullen in het bestuur van het Snelle Wiel hoefde ik niet lang na te denken. In het tenue van SW ben ik al regelmatig op fiets te vinden, onder andere met de toerclub van SW (en dan de groep die in de volksmond bekend staat als het rappe wiel). Al vele jaren zet ik me, via Blaal2BeatCancer, in voor Alpe d’HuZes, als vrijwilliger in de organisatie en als deelnemer. De afgelopen jaren heb ik 5x deelgenomen en altijd de 6x volgemaakt. In 2019 was het hoogtepunt toen ik 10x achter elkaar de Alpe d’Huez heb bedwongen.
 
Als ik niet fiets ben ik thuis in Bladel te vinden bij mijn vrouw Karin en mijn twee kids Sem (13) en Tuur(10). Ik werk als business consultant bij GAC Business Solutions in Oirschot, waar ik (uiteraard) regelmatig op de fiets heenga.
 
Mijn persoonlijke ambitie bij SW? Ik zou heel graag een club zien waarin iedereen zijn/haar fiets ambitie waar kan maken. Of je nu jong of oud bent, of je hard of langzaam fietst, of je nu gezellig een toertje gaat maken of je helemaal stuk bent na een koersdag. Een club waar het gewoon goed geregeld is en waar iedereen een plekje heeft.