Onze ATB-cross wordt voor 2e jaar op rij noodgedwongen geannuleerd

Snelle Wiel – Bestronics heeft voor het 2e achtereenvolgende jaar besloten om de ATB-cross in Hapert te annuleren als gevolg van de Coronapandemie. Wij en de organisatie hadden lang hoop om op 5 april  de opening van het ATB-cross seizoen te organiseren.

De persconferentie van 2 Februari heeft ons duidelijk gemaakt dat de huidige strenge lockdown nog zeker een maand zal aanhouden. We zitten momenteel nog altijd op risiconiveau 4, terwijl wedstrijden volgens de vanavond gepubliceerde routekaart pas mogelijk is in risiconiveau 1.

Net zoals bij de editie van vorig jaar hebben wij besloten om tijdig zelf een besluit te nemen en niet af te wachten tot het evenement van overheidswege wordt verboden. Wij achten de kans op doorgaan nihil en hebben derhalve tijdig dit besluit genomen om voor duidelijkheid te zorgen.

Afhankelijk van de ontwikkelingen zal bekeken worden of de wedstrijd verplaatst kan worden naar een datum later op de kalender van 2021. Voor degene die het niet kunnen missen hebben we nog beelden van onze laatste ATB-Cross 2019