Lid worden

Wat leuk dat je interesse hebt om te komen fietsen bij onze vereniging. Of je nu op de weg wil fietsen, aan veldrijden wil doen of wil gaan mountainbiken, we hebben verschillende mogelijkheden om je hobby uit te kunnen oefenen.


Word lid van het snelle wiel.


Jeugdrenners (t/m 14 jaar)


We nodigen je graag uit om eens te komen kijken bij een training van onze jeugd. De trainingstijden voor het wielrennen vind je hier en voor het mountainbiken hier. Op afspraak is er de mogelijkheid om gratis drie proeftrainingen te doen. We verzoeken je dan wel vriendelijk om samen met je ouder(s) naar de training te komen, omdat we je ook de nodige informatie willen verstrekken rondom het wielrennen en wat er allemaal bij komt kijken.


Vraag hier een gratis proeftraining aan


Ben je 15 jaar en ouder?


Renners van 15 jaar en ouder kunnen zich inschrijven als nieuwelingen, junioren, elite en beloften. Zonder licentie kun je je inschrijven als trainingslid of als lid van de toerclub.


Het aanmelden van trainingsleden doen we graag in overleg, zeker als je een licentie bij een andere club hebt. De toerclub kent 2 verschillende groepen met twee verschillende snelheden. Ze rijden op zondagochtend gezamenlijk een tocht.


Heb je vragen over het aanmelden als lid? Vul dan onderstaand formulier in.


Lidmaatschap aanvragen
Na afstemming met de desbetreffende afdeling kun je lid worden van onze vereniging. De inschrijving verloopt via een digitaal formulier.


Inschrijven


Belangrijke informatie rondom het lidmaatschap, zoals de contributie, vind je terug in onze huisregels.

Vragen over inschrijving

Wil je graag lid worden van het Snelle Wiel maar heb je nog vragen? Stel ze eenvoudig via het onderstaande formulier. Je ontvangt het antwoord via de mail.

    Voor welke afdeling wil je inschrijven?

    Leeftijd van degene die je wil inschrijven