Lid worden

Interesse om lid te worden van onze vereniging? Hier lees je hoe je in contact komt met de diverse afdelingen.


Jeugdrenners (t/m 14 jaar)
Wat leuk dat je interesse hebt om te gaan fietsen bij onze vereniging.  We nodigen je graag uit om eens te komen kijken bij een training van onze jeugd. De trainingstijden kun je hier terugvinden. Op afspraak is er de mogelijkheid om gratis drie proeftrainingen te doen. We verzoeken je dan wel vriendelijk om samen met je ouder(s) naar de training te komen, omdat we je ook de nodige informatie willen verstrekken rondom het wielrennen en wat er allemaal bij komt kijken.


Vraag hier een gratis proeftraining aan

 

Tourclubleden
Zin om in de weekenden gezamenlijk een tocht te rijden waarbij ook diverse mooie grote tochten worden aangedaan? We rijden in 2 verschillende groepen rustig en/of op tempo. Neem dan contact op met de voorzitter van de tourcommissie, Cor van Hoof .

Cor van Hoof: 06-40095922 / toerclub@hetsnellewiel.nl

 

Overige categorieën
Overige renners kunnen zich aanmelden via de ploegleiding van de betreffende afdelingen of  onze SportTechnisch Commissie via coordinator@hetsnellewiel.nl

 

Lidmaatschap aanvragen
Na afstemming met de desbetreffende afdeling kun je lid worden van onze vereniging. De inschrijving verloopt via een digitaal formulier wat je hier kunt invullen.*

Belangrijke informatie rondom het lidmaatschap (oa de contributie) vind je terug in onze huisregels.

Inschrijven

Wil je graag lid worden van het Snelle Wiel? Schrijf je eenvoudig in via het onderstaande formulier. Je ontvangt verdere instructies via de mail.


Heb je misschien nog twijfels? Vraag dan gerust een proefles aan!


    Voor welke afdeling wil je inschrijven?


    Leeftijd van degene die je wil inschrijven