In Memoriam: Jos Seuntiëns

Afgelopen vrijdag bereikte ons het verdrietige bericht dat Jos Seuntiëns op 72-jarige leeftijd is overleden.


Toen hij vorige week zondag met een groep renners van onze toerafdeling aan z’n tocht begon onder het genot van een heerlijk najaarszonnetje kon niemand vermoeden dat dit Jos z’n laatste rit zou worden. De gevolgen van een zware val met zijn fiets zijn hem uiteindelijk fataal geworden.


Jos, voor velen beter bekend als ‘Stoffel’, was zo’n 15 jaar lid van onze vereniging maar al veel langer actief binnen de wielersport. Samen met Wim Vissers was hij de 1e winnaar van de beroemde Bladelse Avond Zesdaagse en de jaren erna wist hij nog regelmatig de overwinning te pakken.


Jos was een van de stille krachten achter onze vereniging. Nooit op de voorgrond, maar altijd van onschatbare waarde. De avond voor zijn ongeval was hij nog tot laat actief op onze wielerbaan rondom het NK mountainbike. En over 2 weken wederom de pauzeplaats van de Appelflappentocht weer mee bezetten. Maar wat velen ook niet weten is dat hij ook een van de handige mannetjes achter Het Dak van Netersel was en uiteraard kon de Acht van Bladel altijd op zijn hulp rekenen.


Wij wensen zijn vrouw Rikie, de kinderen, familieleden en vrienden enorm veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.


Bestuur en leden,
Snelle Wiel Bestronics