Het NK MTB jeugd was een groot succes!

Afgelopen zaterdag 30 september was het dan eindelijk zover. Na maanden van voorbereidingen mochten we de gastheer zijn van het NK mountainbike voor de jeugd. De parcoursbouwers hebben veel tijd gestoken in het maken van een leuk en uitdagend parcours voor alle categorieën. Het terrein en het clubgebouw waren mooi versierd, de vele rood-wit-blauwe vlaggen zorgden voor een écht NK-gevoel. Het weer werkte ook perfect mee, alsof het ook zo gepland had kunnen zijn.


De club was goed vertegenwoordigd met 32 kinderen die allemaal hun uiterste best gedaan hebben, er waren heel veel vrolijke gezichtjes te zien op de fiets. Ook langs de kant stonden tevreden toeschouwers, ouders, opa’s en oma’s en andere fans waren aanwezig voor de nodige aanmoedigingen. Met een heleboel toptienplaatsen en ook nog een paar bronzen, zilveren en gouden medailles kunnen we zeggen dat het in alle opzichten een geslaagd evenement geweest is. Met als de kers op de taart nog twee Nederlands kampioenen, nogmaals gefeliciteerd Anna en Zjuul! Het Snelle Wiel heeft zich goed op de kaart gezet!


Bedankt aan alle vrijwilligers, in de breedste zin van het woord, die dit mede mogelijk gemaakt hebben. Bedankt ook aan het bestuur, voor het vertrouwen en hulp bij de organisatie, en voor de sponsors zonder wie dit allemaal niet mogelijk zou zijn geweest. En natuurlijk bedankt aan alle deelnemers, supporters, fotografen, EHBO’ers (gelukkig hebben jullie niet veel hoeven doen) juryleden, speaker, met zijn allen hebben we er een prachtige dag van gemaakt.


Bekijk hier alle foto’s van het NK gemaakt door AFC Reusel