ATB CROSS HAPERT 2020 GEANNULEERD.

Na overleg tussen de organisatiecommissie en het bestuur van Snelle Wiel – Bestronics is besloten om de 2020 editie van de ATB Cross Hapert te annuleren.

Voor de organisatie is dit uiteraard een enorme teleurstelling na alle voorbereidingen en voor de vereniging is het een financiële tegenvaller, maar gezien de huidige COVID-19 (corona) situatie vonden wij dit de enige juiste beslissing.

Het huidige verbod op evenementen met meer dan 100 deelnemers en de adviezen van de sportbonden zijn geldig t/m 31 maart.
Als organisatie wilden wij niet wachten op een eventuele aanscherping/verlenging van deze maatregelen, maar zelf een besluit nemen op basis van onze eigen visie op de situatie.
Hoe spijtig ook is het annuleren de enige juiste beslissing en we hopen op deze manier op een bescheiden wijze bij te dragen aan het voorkomen van de verdere verspreiding van het coronavirus en een voorbeeld te stellen aan andere organisaties die voor dezelfde keuze zullen komen te staan.

Wij hebben overwogen om een nieuwe datum te plannen, maar een combinatie van beschikbaarheid van vrijwilligers en overige evenementen en activiteiten binnen de vereniging zorgt ervoor dat dat niet haalbaar bleek te zijn.

In 2021 zijn wij gewoon weer van de partij en zullen we het ATB Cross seizoen weer openen!