ATB-cross bij Snelle Wiel – Bestronics

Snelle Wiel – Bestronics is op Paasmaandag 1 april wederom organisator van de openingswedstrijd van de populaire Belgisch-Nederlandse mountainbikewedstrijdserie ATB-cross.


Al jaren kan de wedstrijd in Hapert rekenen op een groot deelnemersaantal. Uiteraard staan de renners na een lange winter te trappelen om met elkaar de strijd aan te gaan, maar ook het afwisselende en uitdagende parcours en de professionele uitstraling van de organisatie lokt veel deelnemers naar Hapert.


De wedstrijd zal in zes verschillende niveau race klassen op en rond wielerparcours De Lemelvelden worden gehouden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het wielerparcours van Snelle Wiel – Bestronics en de bossen aan de overkant van het sportpark. Een combinatie van zeer technische passages en mooie singletracks in de bossen zorgt voor een uitdagend parcours.


Iedereen vanaf 16 jaar met een mountainbike en een helm, kan aan de ATB Cross wedstrijd serie deelnemen, mits men een stuurbord aanvraagt via de ATB Cross website. Hiervan zijn er elk jaar 800 beschikbaar en op=op.


Er zullen tijdelijk enkele verkeersmaatregelen getroffen worden. De Burgemeester van Woenseldreef zal op Paasmaandag 1 april tussen ca 8.00 uur en 14.00 uur afgesloten zijn voor autoverkeer. Sportpark de Lemelvelden is wel gewoon bereikbaar vanuit Hapert. Er wordt een omleidingsroute ingesteld via Lemel – Loonseweg – Landrop – Hooge Poort.