Vroeger

Appelflappentocht 2021

Snelle Wiel – Bestronics heeft vorig jaar moeten besluiten om de Appelflappentocht in Hapert te annuleren als gevolg van de Coronapandemie. Wij en de organisatie hadden lang hoop om op 5 april  de opening van het ATB-cross seizoen te organiseren.

De afgelopen persconferentie heeft ons duidelijk gemaakt dat de huidige strenge lockdown nog zeker een tot enkele maanden kan  aanhouden.  Voor 2021 zijn we hoopvol gestemd dat we deze klassieker onder de MTB-tochten eind Oktober weer kunnen realiseren

Onze tocht voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU en met trots hebben we dan ook het keurmerk ‘NTFU Extra Goed Geregeld’ mogen ontvangen.

Net zoals afgelopen jaar het geval zou zijn wordt de route uitgezet in de prachtige omgeving van de gemeenten Bladel, Eersel en Oirschot. Er is uiteraard veel aandacht voor een veilige, uitgepijlde route, een rustplaats met goede verzorging en na afloop de bekende appelflap in het clubhuis op het sportpark in Hapert. Daarnaast is er ook een bewaakte fietsenstalling.

 

De start en finish zijn zoals gebruikelijk bij het clubhuis van Snelle Wiel – Bestronics op sportpark De Lemelvelden in Hapert en na afloop is het gezellig ervaringen delen en genieten van de bekende appelflap.